Matkapuhelinliittymät

Matkapuhelinliittymät

Kuten tiedämme, operaattoreita on todella monia ja myös erilaisia matkapuhelinliittymiä on mielettömän paljon. Väkisinkin tulee mieleen että mistä tietää millainen matkapuhelinliittymä kannattaa hankkia. Tässä muutamia vinkkejä matkapuhelinliittymän hankintaan:
  1. 1. Listaa itsellesi ylös millainen matkapuhelin käyttäjä olet. Oletko juttelija vai tekstailija? Kuinka paljon käytät nettiä matkapuhelimellasi?
  2. 2. Mikäli olet juttelija –tyyppiä, niin varmista että matkapuhelinliittymäsi kk-hintaan sisältyy paljon puheaikaa, mielellään rajattomasti
  3. 3. Mikäli olet tekstailija –tyyppiä, niin varmista että matkapuhelinliittymäsi kk-hintaan sisältyy useampi tuhat tekstiviestiä
  4. 4. Mikäli olet näitä molempia, varmista että liittymääsi sisältyy sekä puhetta että tekstareita.
  5. 5. Jos käytät puhelimellasi paljon nettiä, eikä esim langatonta nettiä ole juuri koskaan saatavilla, niin varmista että matkapuhelinliittymässäsi on rajaton datan käyttö. Ei ole mitään ikävämpää kuin saada järkyttävän iso puhelinlasku kun on käyttänyt nettiä paljon ja data –katto on mennyt yli.
Yleensä kellään operaattorilla ei sisälly matkapuhelinliittymään ulkomailla datan käyttö. Onkin äärettömän tärkeää että kun lähdet ulkomaille, ota puhelimesta datan käyttö pois päältä. Ulkomailla datan käytöstä tulee isot laskut.